Zondag 20 maart reizen we op eigen vervoer naar Bergen op Zoom om de titelkoers verder in te zetten …. Na 3 keer spelen weten wij hoe WBB ten strijde zal komen een Zone Defense.

De Wedstrijd begint na kennismaking met de scheidsrechter in eerste instantie een correcte scheidrechter in de eerste 5 minuten van de wedstrijd komen wij niet tot scoren en de correctie van de scheidsrechter valt in twijfel te trekken.

Na 5 minuten opent Danique G de score en is het 2-2 , vanaf dit moment weten wij de zone aan te vallen met ons gebruikelijke spelletje Anne scoort 2 x achter elkaar, hierop heeft WBB ook weer een antwoord een score.

De zone aanval is niet dreigend genoeg doordat WBB te compact speelt met een 3 punter van Robin en een score van Romy D eindigt het eerste kwart in 7-11

Begin tweede kwart pakken wij de draad op en zijn meer ons eigen spel aan het spelen dan het spel met de scheidsrechter en de compacte zone , wat resulteert in een run in de eerste 5 minuten van 13 punten op rij tegen 2 van WBB.

WBB heeft hier geen antwoord op en blijft twijfelen over de zone op dat moment schiet Robin er een 3punter in en grijp de coach in na zijn eerste uitlatingen laat ze maar schieten gaat hij toch over naar een Men to Men defense zo scoren wij nog 2 keer en gaan de rust in met een stand van 13-29

Na de rust blijft WBB in een Men to Men staan en spelen wij het juiste spel passen – snijden en scoren met daarbij in de woorden van de scheidsrechter een agressieve verdediging ….het derde kwart eindigt in 24-50

Begin vierde kwart na enkele aanvaringen met de scheidrechter en wat toespreken naar ons besluiten we het veld breed te houden en de wedstrijd uit te spelen dit hebben wij super gedaan de juiste drive en passie wat een eindstand geeft van 37-64….

Moe en met pijntjes vertrekken we richting Den Bosch en hebben we een juiste stap gezet richting ons doel het Kampioenschap …