ALTIJD

1.Heb je corona-klachten? Blijf dan thuis. Kom niet naar de trainingen, niet naar de wedstrijden en laat je testen. Als de test positief blijkt te zijn, laat je dit aan je coach weten.

2.Buiten de lijnen van het basketbalveld houd je zo veel mogelijk 1,5 meter afstand tot elkaar. Altijd, en overal. Beweegruimte buiten de velden is beperkt, volg daarom de looplijnen zoals gemarkeerd in de sporthal.

TOESCHOUWERS

3.Bij thuiswedstrijden zijn géén toeschouwers welkom. Speel je zelf geen wedstrijd of heb je geen wedstrijdtaak dan mag je niet in de zaal zijn.

4.Bij trainingen zijn géén toeschouwers toegestaan. Bij voorkeur zet je je zoon of dochter af bij de deur van de sporthal en kom je niet binnen.

THUISWEDSTRIJDEN

6.Kleedkamers zijn open en er kan gedoucht worden.

7.Bij binnenkomst in de sporthal ontsmet je je handen.

8.Spelers van volgende wedstrijden mogen de zaal eerst betreden als de teams die ervoor speelden de zaal hebben verlaten. Coaches sturen hun team hierop. Nadat de wedstrijd is afgelopen, blijf je niet in de sporthal hangen en vertrek je.

UITWEDSTRIJDEN

9. Stel je vooraf op de hoogte van de maatregels van de tegenstander, vertrek daarom eventueel omgekleed richting je wedstrijd.

TRAININGEN

10.De kleedkamers in sporthal Zuid zijn te gebruiken

11.Bij binnenkomst in de sporthal ontsmet je je handen.

  1. 12.Maximaal vijf minuten voor aanvang van je training ben je welkom in de sporthal.