Slider 3
Slider 1

Neem eens een kijkje in ons smoelenboek! Het fotoalbum van EBBC

Klik hier

Welkom

Onze laatste facebook berichten:

3 weken geleden

EBBC Basketball

Bij gebrek aan basketbaltrainingen en -wedstrijden willen wij in samenwerking met Kameraden juist ook in deze bijzondere tijden, jong en oud met elkaar verbinden op basis van hun gemeenschappelijke interesses.

Hoe? Door samen te kijken naar de populaire Netflix docuserie over de carrière van basketballegende Michael Jordan en achteraf de afleveringen in duo’s na te bespreken.

LET OP: je hebt hiervoor geen Netflix-abbonnement nodig!

Nadat je je hebt aangemeld op www.kameraden.nl/basketbal staan er diverse “matchers” voor je klaar. Met als doel om jou in contact te brengen met iemand van een andere generatie (of vereniging) om vervolgens gezamenlijk de dialoog aan te gaan.

Samen brengen we nog meer mensen samen!
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

EBBC Basketball

Inmiddels is het (gelukkig) weer mogelijk om buiten te sporten. EBBC wil dan ook graag voor iedereen van 12 jaar en jonger de trainingen gaan opstarten. Hiervoor zal gebruik worden gemaakt van de basketbalvelden bij de Maaspoort-hal (Marathonloop 2).

De groepstrainingen starten zaterdag 9 mei a.s. en staan onder leiding van Michiel van Gorp:
- van 09:00 tot 10:00 uur voor 8-9 jarigen
- van 10:00 tot 11:00 uur voor 10-11-12-jarigen

Aanmelden via is verplicht! Ook toegankelijk voor niet-leden. Zo willen wij als vereniging bijdragen aan het in beweging krijgen én houden van de jeugd in ’s-Hertogenbosch.

Regels om deel te mogen nemen:
- alleen kinderen die 12 jaar oud of jonger zijn mogen meedoen (indien er twijfels zijn over de leeftijd van het kind zal om legitimatie gevraagd worden. Indien e.e.a. niet duidelijk is, kan het kind helaas niet meedoen. Wij zullen deze regels strikt hanteren)
- kinderen nemen indien mogelijk een eigen bal mee en flesje / bidon met water mee
- kinderen wassen voor de training thuis allemaal hun handen
- kinderen komen bij voorkeur alleen op de fiets naar de trainingsfaciliteit (als u uw kind(eren) brengt dan verzoeken wij u om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn; ouders mogen niet langs het veldje wachten)
- Bij regen gaat de training niet door. Dat bepalen de trainers. Zij zullen dat via de app laten weten aan de betrokken kinderen.
- Aangezien er buiten gesport wordt, mogen de kinderen geen zaalschoenen dragen. Voor eventuele schaafwondjes zullen de trainers een verbandtrommel bij zich hebben. Het is aan te bevelen om tijdens de training een lange trainingsbroek te dragen.

Uiteraard geldt: ben je verkouden, hoest je, ben je benauwd, heb je koorts, dan blijf je thuis! Ook als iemand in jouw huishouden deze klachten heeft.

We kijken er naar uit om weer een balletje te gooien! En hopen dat het ook voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar op korte termijn weer mogelijk is.
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

EBBC Basketball

Ook deze week heeft EBBC weer nieuwe All-Stars geselecteerd, die net als jullie hun "sport" niet kunnen uitoefenen. Via onderstaande hyperlink haal je de heerlijkste wijnen in huis en steun je een van onze sponsoren, maar drink met mate om fit te blijven 😉

www.henkboerwinery.nl/winkel/

We hopen natuurlijk dat ze snel weer te proeven zijn in een van de vele restaurants in 's-Hertogenbosch!
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

Zaaltaken

Uitslagen

Wedstrijdschema