Onze laatste facebook berichten:

1 week geleden

EBBC Basketball

Black Friday met kortingen tot 75%

Voordeel voor jou en inkomsten voor EBBC als je deze week niet vergeet om te SponsorKlikken.

Sponsor EBBC gratis en profiteer van Black Friday via deze link:
www.sponsorkliks.com/products/shops.php?category=29&club=2990&so=fbpm

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt EBBC commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van EBBC via: www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2990&so=fbp
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

EBBC Basketball

Helaas is opnieuw het volgende van kracht: vanaf heden zijn er geen trainingen of wedstrijden meer toegestaan voor alle heren- en damesteams van EBBC. Alleen de MU16 1, XU14 1, XU12 1 en XU12 2 mogen nog wél blijven trainen. Hopelijk kunnen we het (nieuwe) seizoen snel weer hervatten. Stay safe allemaal! ... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

EBBC Basketball

De kraker EBBC MSE1 – JRC MSE1

——

Altijd een beladen wedstrijd met veel bekende aan beide kanten. Een wedstrijd die door beide partijen graag gewonnen wordt. Een mooi affiche dus voor de zaterdagavond.

De wedstrijd begon aan beide kanten niet sterk. Uiteindelijk wist EBBC dit in hun voordeel om te buigen en stonden zij na 4minuten spelen voor met 10-0 met scores van Derk, Rajan en Jur. Een time-out aan de kant van Boxtel was nodig om het team op te starten. Eindstand eerste kwart: 18-8 in het voordeel van EBBC.

Het twee kwart ging EBBC goed van start en kwam op een 23-8 waarna er een lange periode volgde zonder score. Er werden goede aanvallen gespeeld maar er werd alleen maar gescoord aan de kant van JRC. Kai Elissen stond aan de basis van een goede run van JRC waarna de ploegen de rust in gingen met een stand van 28-23.

De koppen gingen bij elkaar in de rust en er moest verandering komen. Dik, Jur en Derk namen hierin het voortouw aan het begin van het 3e kwart waarna JRC weer terug kwam met 3 drietjes van Dennis Stoetzer. Het bleef dus een spannende wedstrijd. Eindstand van het 3e kwart: 45-38.

Uiteindelijk wist EBBC de echte voorsprong pas begin 4e kwart te pakken. Deze werd uitgebouwd tot 62-49 en eindigde in 64-54.

Morgen treft EBBC de mannen van Batouwe, een tegenstander die nog onbekend is. Dit is weer een goede reden om extra gemotiveerd en gebrand te zijn om scherp en fit aan de wedstrijd te beginnen.

Ben jij er ook bij? Sporthal Zuid om 18.00 uur!
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook