Onze laatste facebook berichten:

4 maanden geleden

EBBC Basketball

De verkiezingsuitslag is bekend; de stemmen zijn geteld. Namens het bestuur willen wij alle leden, ouders en vrienden van EBBC hartelijk bedanken voor hun inzet.

Zo'n 50 vrijwilligers hebben afgelopen woensdag tot in de late uurtjes de klus geklaard en daarmee bijna €3.000,- verdiend voor de club.

Wat een mooi bedrag!
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

EBBC Basketball

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals jullie ondertussen weten wordt de lockdown de komende tijd nog steviger, nog minder mogelijkheden voor ons als vereniging om wat dan ook maar te doen voor onze leden. Dit vinden wij zeer vervelend voor zowel de spelende als trainende leden maar zeker ook voor onze trainer/coaches.

In Brabant hebben de basketball verenigingen contact met elkaar gezocht om gezamenlijk de NBB voor te leggen hoe wij kijken naar het vervolg van het seizoen 20-21. Daar er grote onzekerheid is wanneer we überhaupt weer de zaal in mogen en kunnen hebben de Brabantse clubs samen stelling genomen in een schrijven aan de NBB.

De volgende uitgangspunten dragen we met zijn alle aan bij de bond:

- Zodra we weer kunnen trainen starten we z.s.m. en we willen doortrainen tot aan de schoolvakantie

- Voor onze leden gaat we met collega verenigingen afspraken maken om te komen tot het spelen van oefenwedstrijden of toernooitjes

- De competitie, die de NBB wil laten eindigen uiterlijk half juli, starten we niet meer mee op. In competitieverband spelen maakt ons afhankelijk van andere verenigingen. Wij kiezen in dit geval voor de gezondheid en veiligheid van onze spelers.

Natuurlijk is dit voor ons allemaal een domper, het tweede seizoen dat als een nachtkaars uitgaat. Als bestuur gaan we daarom nu al voorbereidingen treffen voor het seizoen 21-22 wanneer we hopelijk met zijn allen weer kunnen genieten van seizoen basketball spelen. Wij vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor de door ons ingenomen standpunten.

Met sportieve groet en Stay Save.

Bestuur EBBC
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

EBBC Basketball

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals jullie waarschijnlijk reeds hebben vernomen blijft ons land helaas voorlopig in een lockdown. Dit heeft natuurlijk voor ons als basketballclub nog steeds gevolgen. Dit betekent voor EBBC concreet dat alle trainingen tot en met dinsdag 9 februari 2021 gecancelled blijven. Zodra wij nieuwe informatie hebben omtrent het basketball doch uiterlijk 5 februari zullen wij u opnieuw per mail op de hoogte brengen van de ontwikkelingen.

Daar bewegen ook in corona tijd zeer belangrijk blijft zullen we als bestuur bekijken of er activiteiten georganiseerd kunnen worden voor onze jeugdspelers.

Het bestuur van EBBC
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook