Welkom

Onze laatste facebook berichten:

2 dagen geleden

EBBC Basketball

Zowel EBBC Dames 1 als EBBC Heren 1 boekten dit weekend een overtuigende (uit)overwinning. Dames 1 won van de nummer twee op de ranglijst en klimt omhoog, terwijl Heren 1 de lengte van Veldhoven de gehele wedstrijd de baas was. ... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

1 week geleden

EBBC Basketball

Ondanks een korte voorbereiding (van één week) zijn EBBC Dames 1 het nieuwe jaar winnend begonnen. ... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

EBBC Basketball

Een wedstrijdverslag van Yairo: EBBC XU12-2 vs. OBC XU12-3

Het was vroeg. Ik voelde de spanning want we werden kampioen. Ik reed naar Sporthal Zuid en liep het veld binnen. De U10 speelde en ik heb naar de wedstrijd gekeken. En toen kwamen de tenues en ging ik me snel omkleden. Daarna liep ik van de kleedkamer terug naar het veld. Bij het veld zette ik mijn bidon op de bank en dribbelde het veld op.

Daarna riep de coach ons bij elkaar en vertelde dat we moesten verdedigen zoals we de vorige wedstrijd deden. Ik zat niet in de basis, de startende 5. De eerste 4 kwarten ging het goed, het stond 43-1. Toen liep ik even naar een vriend die op de tribune zat. Hij en zijn broertje gooide een beetje mee in en daarna ging iedereen weer naar de bank. De tweede helft ging beginnen. Het laatste kwart was ik heel blij, we wonnen sowieso en we werden kampioen. Het was 74-6 voor ons.

Iedereen kreeg een medaille en we gingen in onze tenues naar de foyer. Daar was een taart, ranja en muziek. Toen de taart op was ging ik omkleden. Daarna ging iedereen een voor een weg en ik was net als altijd de laatste.
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook