Op zaterdag 6 mei speelde Dames 1 de 2e wedstrijd in de halve finale van de playoffs. De tegenstander Utrecht Bulls reisde deze dag af naar het zonnige zuiden voor een leuke pot basketbal waarin de winner door zou gaan naar de finale. De eerste wedstrijd eindigde namelijk in een gelijkspel (61-61), waardoor de winnaar in wedstrijd 2 automatisch door gaat naar de finale.

Het werd een spannende wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren. Met de ingang van de rust stond EBBC op 9 punten voor, een voorsprong die in de 2e helft niet meer in gevaar kwam waardoor EBBC uiteindelijk aan het langste eind trok en de wedstrijd won met 67-56.

Op zondag 14 mei speelt dames 1 de finale van de playoffs op neutraal terrein in Zwolle. Gaan jullie mee om ze aan te moedigen? Wij wensen de dames veel succes in deze finale!