Op zondag 14 mei speelde dames 1 de finale Final Four in de eerste divisie. Deze wedstrijd tegen BC Utrecht Cangeroes VSE 2 werd gespeeld op neutraal terrein in Zwolle. Het team werd begeleid door een grote groep Bossche supporters en dat maakte het tot een groot feest.

De wedstrijd werd afgetrapt om 17:00 uur. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en dat zag je ook terug in het scoreverloop. Tot net voor rust liep EBBC achter de feiten aan, maar een eindspurt in scores in het 2e kwart maakte dat EBBC met 35-33 de kleedkamer in ging. Na rust heeft EBBC de voorstand niet meer af gegeven en tegen het eind van het derde kwart was de voorsprong (61-49) dusdanig groot dat de winst niet meer in het gedrang kwam. Uiteindelijk won EBBC de wedstrijd met 86-64, waarna het feest kon beginnen! Het was een echte team effort en dat zie je terug in de statistieken. Iedereen heeft haar minuten gemaakt en tenminste 1x gescoord!

EBBC feliciteert Dames 1 met het behalen van het kampioenschap en de gewonnen Final Four finale! Succes in de promotiedivisie volgend seizoen!