Wil jij graag één van de wedstrijden van de Heroes bijwonen? Koop dan snel je kaartje met korting! Hieronder de details:

Heroes is klaar om de Belgische opponenten in de Elite Gold-group te laten zien wat het in huis heeft! Er staan tien absolute topwedstrijden tegen de bovenste vijf ploegen van België op het programma in de Cross-border Phase van de BNXT League en vijf van deze wedstrijden worden gespeeld in Maaspoort Den Bosch. Spektakel gegarandeerd, dus we hebben goed nieuws voor alle leden van EBBC:

Losse tickets zijn nú verkrijgbaar via deze link of onderstaande rode button!

Kortingscode voor leden EBBC
Zoals bekend krijgen leden van Convenantclubs korting op tickets van Heroes Den Bosch. Waar tickets voor de Cross-border Phase normaliter €17,50 kosten voor volwassenen vanaf 15 jaar en €10,- voor kinderen van 5 t/m 14 jaar, zijn de prijzen voor leden van Convenantclubs €8,75 (volwassenen) en €5,- (kinderen). Voor leden van EBBC is de kortingscode die zij kunnen gebruiken op te vragen bij .

Bekerfinale – zondag 20 maart
Daarnaast speelt Heroes Den Bosch op zondag 20 maart om 15:00u de NBB Basketball Cup finale tegen Donar. De wedstrijd wordt gespeeld in MartiniPlaza, Groningen. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Het zou fantastisch zijn als de tribunes in groten getale rood kleuren en het team van head coach Erik Braal kan rekenen op de support van honderden Heroes fans. Bovendien is het natuurlijk een prachtige gelegenheid voor een teamuitje of zelfs om met de hele club te gaan. Meer informatie over de ticketverkoop is beschikbaar via onze website (Heroes).

Night of the Giants – vrijdag 22 april
Vrijdag 22 april speelt Heroes Den Bosch tijdens Night of the Giants in het Antwerps Sportpaleis tegen Telenet Giants Antwerp in het kader van de Cross-border Phase van de BNXT League. Een prachtig affiche en een ambiance om niet snel te vergeten! Meer informatie over dit waanzinnige event én de ticketverkoop is te vinden op de website van het Antwerps Sportpaleis.

Er komen dus prachtige weken aan met topbasketball en hoogstaand entertainment. Het zou super zijn als je de leden van EBBC op de hoogte wilt brengen van wat komen gaat, zodat zij niets hoeven te missen van Heroes Den Bosch in de Cross-border Phasede bekerfinale en Night of the Giants!

Met sportieve groet,

Heroes Den Bosch