EBBC, Eerste Bossche Basketbal Club, opgericht in 1952, is een fijne vereniging voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen, die een geweldige sport willen bedrijven. Basketbal, goed voor lichaam en geest en sociale contacten!

EBBC telt op dit moment ruim 200 leden en heeft 20 teams in verschillende leeftijdsgroepen. Onze teams spelen op diverse niveaus.

EBBC verzorgt basistrainingen voor peanuts (meisjes en jongens in de leeftijd van 6, 7 en 8 jaar).

EBBC verzorgt clinics voor meisjes en jongens in de leeftijd onder 10 jaar (U 10) en onder 12 jaar (U 12).

EBBC en de afdeling sport en recreatie van de gemeente ’s-Hertogenbosch, werken samen aan promotie van de basketballsport in onze gemeente.

Het project heet SJORS SPORTIEF.

EBBC heeft ook plaats voor mannen en vrouwen die training kunnen geven en/of een team kunnen coachen, de rol van assistent coach ambiëren of teambegeleider willen worden. Vanzelfsprekend verzorgen wij zelf de opleiding en begeleiding.

EBBC heeft daarnaast plaats voor mensen die als vrijwilliger werkzaam willen zijn als bestuurslid of commissielid (ook mogelijk met een beperkte taak).

EBBC kan in de aanloop naar het nieuwe seizoen 2017-2018 doorlopend nieuwe leden gebruiken, maar vooral in bovenstaande categorieën.

Meer weten?

Kijk op www.ebbc.nl of neem contact op met de voorzitter; 06-23629009