Hallo basketbalvrienden!

De afgelopen twee jaar heb ik met plezier de functie van EBBC materiaalbeheerder op me genomen. Nu ik komende zomer ga verhuizen komt daar helaas een einde aan en is er dus een nieuwe materiaalbeheerder nodig.

Binnen een vereniging is niks vanzelfsprekend en zijn het de vrijwilligers die ervoor zorgen dat we met zijn allen wekelijks lekker kunnen ballen. Met EBBC recreanten trainde ik al jaren vrij afgezonderd van de rest van EBBC in Sporthal Rijnstraat. Toen EBBC naar de nieuwe Sporthal Zuid verhuisde, waardoor alle teams in dezelfde zaal zijn gaan spelen, was dat mijn motivatie om ook een (kleine) bijdrage te leveren om zoveel mogelijk mensen bij EBBC te laten basketballen.

Voor mij was materiaalbeheer een nieuwe tak van sport en vooral in het begin kostte het wat tijd om alles goed te organiseren, vooral als gevolg van de verhuizing naar Sporthal Zuid. Maar momenteel is het een goed lopende machine en is het met maximaal een uur per week makkelijk in te vullen. Als materiaalbeheerder zorg je voor de aanschaf, onderhoud en opslag van kleding, ballen, scoreborden, schotklokken en andere wedstrijd en trainingsattributen. Je houdt verder contact met trainers/coaches, met het bestuur, met de NBB, met sporthal/gemeente en met leveranciers. Alles met als doel om trainingen en wedstrijden van EBBC vlekkeloos te laten verlopen!

Denk je dat deze rol iets is voor jou? Neem dan contact om met het EBBC bestuur en/of meld je aan als vrijwilliger. Ook als je vragen hebt over materiaalbeheer, neem dan gerust contact met me op.

                                                                                                                                                                                 

Met sportieve groet,

Vincent